Gezond op reis met ReisVaccinatie Centrum

 

ReisVaccinatie Centrum: 35 vestigingen binnen Nederland!

Er is altijd wel een ReisVaccinatie Centrum vestiging bij U in de buurt.

Ons enthousiaste en deskundige team van artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen geven U graag gezondheidsadviezen, vaccinaties, malariatabletten en artikelen die nodig zijn om infecties te voorkomen.

Dankzij ReisVaccinatie Centrum gaat u beschermd op reis, kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie en komt u gezond weer thuis!

ReisVaccinatie Centrum, een initiatief van Meditel Gezondheid BV

 

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden de kosten van de reisvaccinatie meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Sommige verzekeraars hanteren een maximum vergoeding, sommige vergoeden een deel van de kosten. In veel verzekeringen worden alle kosten vergoed. Een overzicht vindt u HIER. Kijk in uw polis voor de details.

 

Afspraak maken

U kunt nu een afspraak maken voor een reisvaccinatie. Als u daar nu geen tijd voor heeft, geeft u uw mailadres op. U ontvangt dan een bericht waarmee u eenvoudig online een afspraak maakt.

Wacht niet te lang: vaak zijn 2 of 3 afspraken nodig voor alle vaccinaties.

 

Last-minute reis of vaccinatie vergeten?

Iets is beter dan niets: ook vaccinatie op de dag van vertrek helpt u te beschermen tegen ziekten. De bescherming is dan natuurlijk niet zo goed als bij een volledig schema.


Land van bestemming: