Over ReisVaccinatie Centrum

 

Uit onderzoek is gebleken dat vele reizigers onbeschermd op vakantie gaan. Daarom hebben een groot aantal touroperators/reisorganisatoren en de meeste reisbureaus in samenwerking met het ReisVaccinatie Centrum het initiatief genomen om de reizigers beter te informeren over de aanbevolen vaccinaties.

 

Gratis Vaccineren!

De rekening van uw vaccinatiekosten direct doorgestuurd naar uw zorgverzekeraar. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt afhankelijk van de polis die u heeft 100% van de kosten. Wanneer de kosten van de vaccinaties niet volledig vergoedt worden, krijgt u voor het overblijvend deel een rekening. Achteraf zodat u de kosten niet hoeft voor te schieten.
Controleer hier in hoeverre uw verzekeraar vaccinaties dekt.

 

Snel reisadvies

Via het Snel reisadvies op de home pagina kunt u nagaan of er een advies van toepassing is op uw reisbestemming. Tijdens het consult zal de arts van het ReisVaccinatie Centrum de aanbevelingen met u bespreken. Heeft u al een geel vaccinatie boekje dan kan het zijn dat bepaalde vaccinaties nog geldig zijn of dat u alleen een herhalingsvaccin nodig heeft. De arts zal u hierover informeren. Wilt u weten of er op uw reisbestemming aanbevelingen zijn, kies dan boven in het scherm onder "Snel reisadvies" het Land van bestemming.
Uw Reisbureau/reisorganisator wenst u een gezonde reis!


Land van bestemming: